Erik Schevenhoven lid van Raad van Commissarissen Aviolanda

Foto: Jan Krijtenburg

Per 1 oktober is Erik Schevenhoven, voormalig plaatsvervangend commandant der luchtstrijdkrachten, toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Business Park Aviolanda in Hoogerheide.

Aandeelhouders

Als aandeelhouder van Business Park Aviolanda B.V. (BPA) heeft het college van burgemeester en wethouders van Woensdrecht besloten de heer Schevenhoven voor te dragen als lid van de Raad van Commissarissen. Beide andere aandeelhouders, provincie Noord-Brabant en Fokker Technologies Holding, hebben met zijn benoeming ingestemd.

Inwoner gemeente Woensdrecht

“De heer Schevenhoven is een gewaardeerd inwoner van onze gemeente, die zijn sporen meer dan verdiend heeft binnen defensie, als voormalig plaatsvervangend commandant der luchtstrijdkrachten en daarvoor als directeur Plannen van het Ministerie van Defensie.
Wij zijn er van overtuigd, dat de heer Schevenhoven met zijn deskundigheid en ervaring in de raad van Commissarissen de belangen van onze regio, van defensie en van Aviolanda zal vertegenwoordigen om daarmee een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het businesspark tot een toonaangevend cluster van innovatief vliegtuigonderhoud en kennisuitwisseling“, aldus burgemeester Steven Adriaansen.

 

Reacties