EHBO voor kinderen op 20 augustus in het Baby- tot Kleutercafé

Bibliotheek Hoogerheide
Foto: Jan

EHBO voor kinderen centraal tijdens het Baby- tot Kleutercafé in de Bibliotheek Hoogerheide

Het Baby- tot Kleutercafé in de Bibliotheek Hoogerheide is dé ontmoetingsplek voor ouders en verzorgers: samen ervaringen uitwisselen over de ontwikkeling van baby’s en peuters.

Iedere bijeenkomst is er een interessante gastspreker aanwezig. Maandag 20 augustus staat van 9.30 tot 10.30 uur in het teken van EHBO voor kinderen.

EHBO uitgelicht door Annie Broos

Hoe goed je ook oplet: een ongeluk zit in een klein hoekje. Een pleister plakken kan iedereen en een verbandje aanleggen lukt waarschijnlijk ook nog wel, maar wat als kinderen zich verslikken in een stukje speelgoed, een flinke bloeding krijgen of van de commode vallen. Het is belangrijk om dan te weten wat te doen. Annie Broos van EHBO Hoogerheide kan het haarfijn vertellen. Ook staat ze deze ochtend stil bij de opleiding eerste hulp aan kinderen, die de EHBO-vereniging geeft. Natuurlijk kunnen bezoekers deze ochtend ook met al hun vragen terecht. Een medewerker van de bieb geeft de veiligste (voor)leestips!

Welkom

Het Baby- tot Kleutercafé is iedere derde maandag van de maand van 9.30 tot 10.30 uur. Ouders en verzorgers met kinderen van 0 tot 4 jaar die in de gemeente Woensdrecht wonen zijn meer dan welkom.

Aanmelden

De toegang is gratis. Graag per e-mail aanmelden via [email protected]

Het Baby- tot Kleutercafé is onderdeel van BoekStart, dat het voorlezen aan baby’s, dreumesen en peuters stimuleert. De organisatie is in handen van de Bibliotheek Het Markiezaat en Jeugdgezondheidszorg West-Brabant.

Reacties

article
8654
EHBO voor kinderen op 20 augustus in het Baby- tot Kleutercafé
EHBO voor kinderen centraal tijdens het Baby- tot Kleutercafé in de Bibliotheek Hoogerheide Het Baby-
https://woensdrecht.nieuws.nl/ehbo-kinderen-op-20-augustus-baby-tot-kleutercafe/
2018-08-07T10:05:35+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/384/2018/06/08160850/JKr_Hoo_Biebliotheek_001a.jpg
EHBO voor kinderen
Activiteiten, Hoogerheide