Eerste Babykleding Ruilbeurs bij High Tea & Pie in Hoogerheide

Foto: Jan Krijtenburg

Vrijdagmorgen werd bij High Tea & Pie in Hoogerheide de eerste door Annick Vroomen en Annemieke Adriaansen georganiseerde ‘Babykleding Ruilbeurs’ gehouden.

Kleertjes uitzoeken op de Babykleding Ruilbeurs                Foto: Annick Vroomen

Van tien tot elf uur konden de deelnemers hun baby kleding inleveren. In ruil voor de ingeleverde kleding werden punten gegeven die tussen elf en twaalf uur weer gebruikt konden worden voor de aanschaf van babykleding.

Tussen tien en elf uur werden de kleertjes in ontvangst genomen

De ingeleverde kleding werd door Annick, Annemieke en twee vrijwilligers gecontroleerd op eventuele beschadigingen voor ze werden aangenomen, om daarna op de tafels en in de rekken gesorteerd opgeborgen te worden.

Alle kleertjes werden gecontroleerd

Na het inleveren van de kleding konden de deelnemers aan de ruilbeurs (op eigen kosten) genieten van een kopje koffie en wat lekkers bij High Tea & Pie totdat om twaalf uur het ‘shoppen’ begon.

Gezellig met z’n allen wachten tot het shoppen kon beginnen

De High Tea & Pie stond lekker vol met kinderwagens en wandelwagens van de moeders met kleine kinderen en aan de tafels werd gezellig gekletst en koffie en thee gedronken.

Het shoppen is begonnen          Foto: Annick Vroomen

De Babykleding Ruilbeurs voldeed zeker aan de verwachtingen van de enthousiaste organiserende dames. Na het succes van deze eerste ruilbeurs zijn er al weer plannen voor de volgende. Op zaterdag 18 april wordt dat de Babykleding Ruilbeurs XL, die bij Le Soleil aan de Huijbergseweg in Hoogerheide gehouden zal worden. Hierover later meer.

 

Reacties