Drukbezochte eerste ladiesnight High Tea & Pie

Foto: High Tea & Pie

Bij HighTea & Pie aan het Ouwe Raedthuysplein 14 in Hoogerheide was vrijdagavond een gezellige ladiesnight.

Elanie Tak, de ondernemer achter het restaurant, organiseerde de ladiesnight voor de eerste keer. Dat er vraag was naar een dergelijk evenement bleek wel uit de hoge opkomst. Ruim 150 vrouwen kochten een kaartje en genoten van een avondje uit inclusief een drankje, een goodiebag en een loterij. Natuurlijk mochten ook de taarten en cupcakes van het restaurant zelf niet ontbreken.

In het restaurant van 250 vierkante meter stonden 24 stands van ondernemers uit de regio en daarbuiten. Er stonden met name bedrijven met producten en diensten op het gebied van beauty en lifestyle. Crea Dito (sieraden), Simpel en Puur (woondecoratie), Tupperware, Purper en nog veel andere bedrijven waren van de partij.

Niet alleen het publiek reageerde enthousiast op het initiatief. Tak heeft een aantal bedrijven die een stand wilden moeten teleurstellen. Wel is ze voornemend om vaker een ladiesnight te organiseren. Op een volgende editie kunnen weer andere bedrijven staan wat leuk is voor het publiek en voor de ondernemers.

 

 

 

Reacties