Definitieve kandidatenlijst PvdA voor gemeenteraadsverkiezingen

Foto: PvdA Woensdrecht

In de algemene ledenvergadering van 18 december is de kandidatenlijst van de PvdA Woensdrecht vastgesteld.

Jong en oud

Lijsttrekker Wendy de Koning-Bogers meldt verheugd, dat de kandidatenlijst van de Woensdrechtse PvdA goed aansluit bij de ambities voor de komende vier jaar. De kandidatenlijst vertegenwoordigt jong en oud.

Verjonging en vernieuwing

In de algemene ledenvergadering van 18 december is de kandidatenlijst van de PvdA Woensdrecht vastgesteld. Verjonging en vernieuwing vinden we terug op verschillende plaatsen op de lijst.

Op nummer 1 is de huidige fractievoorzitterdw eenenvijftig jarige Wendy de Koning-Bogers, als vertrouwd gezicht terug te vinden.
Zij wordt gevolgd door de ‘energiek en onbevangen’ Tara van Honschoten van vijfentwintig jaar oud.
Op de derde plaats staat de ‘enthousiaste en betrokken’ Lilian Joosen van zevenenvijfig jaar.
De top 5 wordt verder aangevuld door de ‘kritisch en directe’ zesenzestig jarige Robert van Doorn en de ‘ervaren en verbindende’ drieënzestig jarige Ruud Gaarkeuken
De lijst wordt verder compleet gemaakt door: Bram Bouman, Etienne Schoenmakers, Rein Berben, Jeroen Beunk & Cees Jaspers.

Iedereen telt mee

Lijsttrekker Wendy de Koning-Bogers is zeer verheugd met deze kandidatenlijst: “Voor de Woensdrechtse PvdA geldt van jong tot oud: Iedereen telt mee! Wij kiezen ervoor om mensen met elkaar in contact te brengen en elkaar te laten ontmoeten. Samen en met elkaar te verbinden en elkaar te respecteren in ieders mening. Om zo de gemeente socialer en groener te maken”.

Reacties

Cookieinstellingen