De Nationale Voorleesdagen: “Voorlezen beleef je samen”

Foto: Jan Krijtenburg

Voorlezen is goed voor de (taal)ontwikkeling van je kinderen en natuurlijk ook heel gezellig! Daarom inspireert de Bibliotheek West-Brabant jou tijdens de Nationale Voorleesdagen met voorleesboeken, voorleestips en voorleesactiviteiten.

Omdat voorlezen een feestje is kun je in verschillende bibliotheken gezellig meedoen met voorleesfeestjes. Zing en dans mee met Jeritza in de bibliotheek van Roosendaal. Of maak er samen met Katiuscia een smeerboel van in de bibliotheek van Bergen op Zoom. In de bibliotheek van Hoogerheide, Rijsbergen, Rucphen, Steenbergen en Zevenbergen laten we de handjes wapperen en lezen de Wapperkids voor met gebaren.

Alle voorleesfeestjes staan in het teken van het Prentenboek van het Jaar: ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ en zijn geschikt voor kinderen van 2 – 6 jaar.

Deelname aan de voorleesfeestjes is gratis, ook als je geen lid bent.

Meer informatie en aanmelden
Ben je benieuwd naar de leukste voorleesboeken? Of wil je je aanmelden voor een van de voorleesactiviteiten? Kijk dan op www.bibliotheekwb.nl/nationalevoorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen zijn van 25 januari tot en met 4 februari. Bij de Bibliotheek West-Brabant gaan ze iets langer door, namelijk tot en met 15 februari!

Cookieinstellingen