Coraline Steingueldoir (Start2Bizz): Hoeveel ballen kan jij hoog houden?

Foto:

We hebben allemaal veel ballen hoog te houden. Het is een kunst om ze op de juiste manier te bespelen. Dat zegt Coraline (Oprichtster van een netwerkorganisatie en virtual assistant) in haar nieuwe blog.

Er zijn grote en kleine ballen, in verschillende kleuren, zachte en harde ballen, maar allemaal ‘moeten’ ze hoog gehouden worden.
Kan jij dit wel volhouden?
Ik heb altijd gedacht “Hoe meer ballen ik hoog houd, hoe beter”
Maar doordat ik voor kwantiteit heb gekozen, is de kwaliteit achteruit gegaan.
Ok, genoeg met ballen.
De boodschap is dat we te maken hebben met keuzes.
Als je teveel zaken tegelijkertijd wil doen, dan kan je je niet meer goed focussen op de kwaliteit ervan.
Je doet als het ware alles maar half zo goed, omdat het teveel voor je wordt.
Ik neem daarom voor mezelf ook een drastische beslissing naar de toekomst toe.
Minder ballen, maar wel veel grotere en mooie ballen!
Ik ga mij focussen in datgene wat mij gelukkig maakt, waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg.
Less is more.
Zie je de brug op de foto? Ik wandel straks naar de overkant.
Durf jij ook knopen door te hakken en voor ‘minder’ te kiezen om er daarna ‘meer’ uit te krijgen?

Over Coraline

Coraline Steingueldoir is de oprichtster van het ondernemersnetwerk Start2Bizz Noord-Antwerpen | Noord-Brabant.

“Mijn missie bestaat erin ondernemers op een laagdrempelige manier met elkaar te verbinden door het organiseren van informele netwerkactiviteiten. Bij ons heb je een klankbord voor jouw uitdagingen en leer je van de kennis en ervaringen van andere ondernemers. Bovendien netwerken wij op een grensoverschrijdende manier, wat een uniek concept is in Nederland en België.”

Kom eens langs op een event en ontdek hoe ‘Business & Pleasure’ gecombineerd kan worden in een leuk en informeel jasje.

Reacties

Cookieinstellingen