Coraline Steingueldoir (Start2bizz): “Het wordt tijd dat je uit je kot komt!”

Foto: Sigi Hermans

Advertorial – Het wordt tijd dat je uit je kot komt! Dat zegt Coraline Steingueldoir van netwerkclub Start2bizz in haar nieuwe blog.

Veel ondernemers hebben zich tijdens de coronaperiode eenzaam gevoeld en waren thuis geïsoleerd van de rest van de wereld. Met een beetje geluk konden ze online een nieuwe opdracht binnenhalen, maar van persoonlijk contact was er geen sprake. “Deze week had ik een kennismakingsgesprek met een ondernemende vrouw die al maanden van thuis uit aan het werken is”, vertelt Coraline.

“Het wordt tijd dat je uit je kot komt!”, riep haar man op een avond naar haar terwijl ze weer tot de late uurtjes achter haar laptop zat te tokkelen. En zo gezegd, zo gedaan. “Ze zocht op Google naar een Netwerkclub voor ondernemers en kwam zo bij ons terecht”, vertelt Coraline verder.

“Zonder teveel na te denken en puur op het gevoel schreef ze zich in als lid van onze Netwerkclub en ik ontmoette haar een paar dagen later. Het begin van een nieuw jaar brengt veel goede voornemens met zich mee. Ben jij het ook beu om tegen de 4 muren van je kantoor aan te kijken? Kom dan ook uit je kot en ontdek wat netwerken met je kan doen.”

Over Coraline 

Coraline Steingueldoir is de drijvende kracht achter de Netwerkclub Start2bizz.

“Mijn missie bestaat erin ondernemers op een laagdrempelige manier met elkaar te verbinden door het organiseren van informele netwerkactiviteiten. Bij ons heb je een klankbord voor jouw uitdagingen en leer je van de kennis en ervaringen van andere ondernemers. Bovendien netwerken wij op een grensoverschrijdende manier, wat een uniek concept is in Nederland en België.”

Business & Fun

Kom ons eens bezoeken op één van onze geplande events en ontdek hoe ‘Business & Fun’ gecombineerd kan worden in een leuk en informeel jasje.


Over Start2Bizz

Start2bizz is de enige netwerkclub die ondernemers grenzeloos, waardevol en plezierig met elkaar verbindt zonder salespraatjes.

Een hechte en familiale community die veel meer te bieden heeft dan de standaard business gedreven netwerkorganisatie.

+ Focus op delen van kennis, ervaring en inzichten
+ Bijdragen aan gemeenschappelijke persoonlijke en zakelijke groei
+ Duurzame community van inspirerende Belgische en Nederlandse ondernemersvrienden
+ Altijd plezierig en vrijblijvend samenkomen vanuit oprechte verbinding

– Geen business gedreven netwerk voor wie alleen omzet wil genereren
– Geen pitchrondes om de persoonlijke meerwaarde te waarborgen

Samen kunnen ondernemers elkaar versterken en rijker maken. Rijker als individu. Rijker als ondernemer.

Daar maakt start2bizz het verschil.

Cookieinstellingen