Controles hondenbelasting in Woensdrecht

Foto: Sheila Krijtenburg-Jaspers

Dinsdag maakte wethouder Henk Kielman bekend dat de komende vijf maanden in de gemeente Woensdrecht controles op de hondenbelasting zullen worden uitgevoerd.

Belastingsamenwerking West-Brabant

De controles worden uitgevoerd door de Belastingsamenwerking West-Brabant in samenwerking met controleurs van Legitiem BV
De Belastingsamenwerking West-Brabant gaat van start met de controle hondenbelasting 2020 gedurende de periode 2 juni t/m begin oktober 2020. In deze periode zal er niet alleen in Woensdrecht worden gecontroleerd maar ook in de gemeenten Bergen op Zoom, Dongen, Etten-Leur, Oosterhout en Zundert.

Controleurs van Legitiem BV.

De controles worden uitgevoerd door controleurs van Legitiem BV. Zij dragen neutrale herkenbare Legitiem kleding en zijn voorzien van een legitimatiebewijs, wat ze op verzoek zullen tonen.
Er wordt rekening gehouden met de RIVM regels omtrent het Corona Virus; de controleurs dragen handschoentjes en hebben een desinfecterend middel bij zich. Ze dragen geen mondkapjes of gelaatschermen; de afstand aan de deur bedraagt minimaal 1,5 meter.

Voor vragen/opmerkingen kunnen inwoners terecht op de site www.bwbrabant.nl

Reacties