Burgemeester Adriaansen overhandigde vrijdag twee koninklijke onderscheidingen

Foto: Gemeente Woensdrecht

Koninklijke onderscheidingen, die op 24 april door de corona-crisis niet overhandigd konden worden, zijn vrijdag alsnog door Burgemeester Steven Adriaansen uitgereikt.

Burgemeester Adriaansen van Woensdrecht kwam de decorandi, Mevrouw Klaassen van Persie uit Hoogerheide en Mevrouw van Aert-Almekinders uit Huijbergen, aan huis bezoeken.

Mevrouw Klaasen van Persie ontving de onderscheiding vanwege haar werk als bestuurslid/vrijwilliger van Bowlingvereniging Bergen op Zoom, wat ze al 41 jaar doet en haar werk als bestuurslid/vrijwilliger van de Nederlandse Bowling Federatie.

Mevrouw van Aert-Almekinders voor haar inzet als collectant voor het KWF, haar werk als organisator van de Spazzietocht in Huijbergen, haar werk als vrijwilliger bij parochie de Bron, haar inzet als vrijwilliger bij de  kerngroep Rommelmarkt Huijbergen, haar werk als secretaris van vrouwenvereniging Huijbergen. Daarnaast is ze al negentien jaar mantelzorger en is ze tevens initiatiefneemster van de verwendag voor mantelzorgers.

Nadat de onderscheiding op gepaste afstand overhandigd was werd het lintje, in verband met de corona maatregelen van het RIVM, door een gezinslid opgespeld. .

Reacties