Burendag 2018 bij de BWI aan de Kromstraat

Foto: Jan

Vrijdag 21 september van 14.00 uur tot 16.00 uur is de BWI locatie aan de Kromstraat in Hoogerheide open voor onze buren uit de hele gemeente Woensdrecht.

Nationale burendag

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt in september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

De locatie, Kromstaart 4 in Hoogerheide, is op vrijdag 21 september van 14.00 uur tot 16.00 uur open voor onze buren uit de hele gemeente Woensdrecht.

Heeft u zich altijd afgevraagd wie de bewoners van de Kromstraat 4 zijn, en wat deze bewoners voor u kunnen betekenen? Of wellicht kunt u zelf iets voor een ander betekenen?  Stap dan binnen!

Jong en oud

Iedereen van jong tot oud is welkom om een kijkje te komen nemen. De verschillende disciplines zijn aanwezig om u te vertellen of te laten zien wat zij doen. Zo is het o.a. mogelijk om te ervaren hoe het is wanneer je laaggeletterd bent en daardoor niet de formulieren en brieven kan lezen, voor de jongeren is er een activiteit in het jeugdhonk en voor de kleinste kinderen is er een springkussen.

Overweegt u om gebruik te maken van de dagverse maaltijden van Culinair Kommers? Zij zijn aanwezig zodat u een maaltijd kan proeven. Ook de ouderenadviseurs kunnen vertellen welke diensten er mogelijk zijn wanneer u wat hulpbehoevend bent geworden of wanneer uw partner, familielid, buurvrouw zorg nodig heeft en een beroep doet op u.

Vrijwilligers

Vele activiteiten worden ondersteunt door een grote groep vrijwilligers. Ook met hen kunt u kennis maken, zij nemen u mee in hun ervaringen. Ooit zelf overwogen om iets voor een ander te betekenen? Of zit u tussen twee banen in? De coördinatoren van het steunpunt vrijwilligerswerk zijn aanwezig om u over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk te vertellen.

Reacties

article
9121
Burendag 2018 bij de BWI aan de Kromstraat
Vrijdag 21 september van 14.00 uur tot 16.00 uur is de BWI locatie aan de
https://woensdrecht.nieuws.nl/burendag-2018-bwi-aan-kromstraat/
2018-09-14T09:51:37+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/384/2018/09/06125810/JKr_Hoo_BWI_Kromstr_002b.jpg
Burendag, BWI, Kromstraat
Activiteiten, Hoogerheide, Nieuws