Maïsdoolhof mooie toevoeging aan Boerendag 2018 (fotoserie)

Het weiland langs de Reimerswaalweg in Woensdrecht / Hoogerheide(Korteven) was zondag één groot boerenerf. Voor de twaalfde keer werd de Woensdrechtse Boerendag gehouden.

Het beproefde concept van de Boerendag bleek weer goed in de smaak te vallen bij de duizenden bezoekers die op het evenement afkwamen. Het ruim opgezette terrein was verdeeld in een aantal themazones.

Paarden

Voor de inwendige mens stonden er een aantal foodtrucks. In de zone met paarden en pony’s kon pony worden gereden door kinderen en kon je zien hoe de hoefsmid hoefijzers verving.

Tractors

Naast de parking met oude, nieuwe, grote en kleine landbouwvoertuigen was een grote zandbak waar de eigenaars konden laten zien hoeveel PK zij in huis hadden. Dat deden ze door met de trekkers zware objecten te trekken.

Dieren

Kuikens, biggen, kalfjes en een ezel, een geit en een stier stalen de show in het gebied met dieren. De dieren die daar stonden kwamen bepaald geen aandacht tekort met honderden knuffelende kinderen.

Maisdoolhof

Vertrouwde elementen zoals de stropiramide, de zandberg en de feesttent ontbraken niet. Nieuw was de tractorsimulator en het doolhof in het maisveld. De bezoekers moesten niet alleen de uitweg van het doolhof vinden, maar ook een speurtocht doen.

Reacties

gallery
9208
Maïsdoolhof mooie toevoeging aan Boerendag 2018
Het weiland langs de Reimerswaalweg in Woensdrecht / Hoogerheide(Korteven) was zondag één groot boerenerf. Voor
https://woensdrecht.nieuws.nl/boerendag-2018/
2018-09-10T12:17:31+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/384/2018/09/10120108/20180909-boerendag-12.jpg
Woensdrecht