Deze bedrijven wonnen de Rabobank West-Brabantse Startersprijs 2018

Foto:

Woensdagavond 20 juni 2018 was de uitreiking van de Rabobank West-Brabantse Startersprijs 2018. Bedrijven uit Woensdrecht, Roosendaal, Steenbergen en Bergen op Zoom namen prijzen in ontvangst. Dat meldt Starters Centra West-Brabant.

Lyfter (gemeente Steenbergen)

Uit de acht genomineerden werd webontwikkelaar Lyfter als winnaar gekozen. Olcay Gulsen reikte de prijs uit samen met wethouder Cees Lok. “Professioneel met een eigentijdse aanpak. Jong en dynamisch. Klantgericht met een open communicatie. Denken in oplossingen en maken beloftes waar. Een team met gedreven en passievolle medewerkers. Lyfter heeft in korte tijd mooie opdrachtgevers aan zich weten te binden. Chapeau voor hetgeen zij hebben bereikt en nog gaan bereiken. De jury is het erover eens, dit bedrijf daar gaan we nog veel meer van horen. Daarom ontvangen ze de Startersprijs voor de regio West-Brabant”, zei de jury over het bedrijf.

Bij de Pastorij (gemeente Woensdrecht)

In de gemeente Woensdrecht won het restaurant Bij de Pastorij. Het restaurant aan de Raadhuisstraat in Hoogerheide kreeg op Facebook ruim 500 likes en meer dan honderd reacties met daarin een felicitatie. Het gezicht achter ‘Bij de Pastorij’ is Ruud de Weert.  “Het mooie en uitdagende aan de horeca is om te zorgen dat heel veel verschillende gasten met eigen wensen, met een tevreden gevoel naar huis gaan en graag weer willen terugkomen. Dat is de missie voor mij en mijn team!”

Geplaatst door Bij de Pastorij op Woensdag 20 juni 2018

Brownies & downieS (Bergen op Zoom)

Brownies & downieS is een restaurant dat werkt met mensen met een beperking. Lieke Withagen ontving de prijs en kreeg op Facebook tientallen reacties.

Muller Zorg en Dienstverlening b.v. (Roosendaal)

Uit Roosendaal won Muller Zorg en Dienstverlening. Dit zorgbedrijf biedt woonconcepten aan voor ouderen. De appartementen die worden aangeboden, vallen zowel onder als boven de sociale huurgrens van €710,68. Mensen met een zorgindicatie van de Wet langdurige zorg (Wlz) hebben voorrang op een appartement.

 

Reacties