Ambrozijn: “Maak een innerlijke reis door je chakra’s”

Foto:

Advertorial – Op zaterdag 23 september start Edith Kools van Ambrozijn met de cursus; jouw innerlijke reis door je chakra’s. Ze vertelt in dit bericht alles wat je erover moet weten, zoals de activiteiten en data.

“Tijdens de cursus komen we acht bijeenkomsten bij elkaar. Dit zal zijn op: zaterdag 23 sept, 14 oktober, 11 november, 9 december, 20 januari, 17 februari, 16 maart en 13 april. De reserve datum is 25 mei. De dag start om 10.00 uur en zal tot 16.30 á 17.00 uur duren op mijn heerlijke plek in het bos.

Per dag behandelen we een chakra. Chakra’s zijn de energiepoorten van ons lichaam en hebben ieder hun eigen kleur, beweging en functie. Door met de kleuren en de bewegingen van de chakra’s aan de slag te gaan, geeft dat verdieping aan ons zelf en aan onze innerlijke weg.

Tijdens deze bijeenkomsten zullen verschillende creatieve vormen aan bod komen zoals, intuïtief schilderen, krachtstok maken, korte yoga oefeningen of bewegingen, geuren, stenen, affirmaties en meditaties. Ook de lunch zal passen bij de betreffende chakra en kleur.

Je hoeft geen ervaring te hebben in het tekenen of creatief te zijn. Door ontspannen in het nu bezig te zijn, ontstaat altijd iets moois en alles is goed. Wil je iedere maand een dag lekker ontspannen in de natuur en quality time met jezelf en in verbinding zijn met de ander, geef je jezelf dan deze mooie cursus jezelf cadeau.

De cursus gaat door met minimaal vier deelnemers. Het blijft kleinschalig, de groep zal maximaal acht deelnemers zijn. De aanmeldingen stromen al binnen dus ik kan definitief vermelden de cursus doorgaat, zo leuk, ik kijk er echt naar uit.

Mocht je een datum niet kunnen dan mag je hem natuurlijk inhalen. De cursus kost 122 euro per persoon per dag, dit is inclusief alle materialen, lunch, drinken, lekkers en kleine verrassingen. Je volgt de cursus voor alle 8 bijeenkomsten. Ga je mee op reis door jouw chakra’s? Opgeven kan via een mailtje, Facebook of een telefoontje. Je mag me altijd benaderen voor vrijblijvende informatie en vragen op nr. 06-41133148. Wie weet tot in september.”

Cookieinstellingen