Dit kun je verwachten van de nieuwe Albert Heijn supermarkt in Hoogerheide

Foto: Nieuws.nl

Aan de Haviksberg in Hoogerheide is sinds deze week een nieuwe Albert Heijn supermarkt gevestigd. Van hagelslagtap tot mist-systeem: dit kun je verwachten van de nieuwe Appie.

De Albert Heijn supermarkt aan de Doelstraat sloot op zaterdag 8 september definitief zijn deuren. Daar zat de supermarkt in een pand uit 1970. De nieuwe supermarkt is te vinden aan de Haviksberg, het nieuw ontwikkelde gebied tussen de Raadhuisstraat en de Scheldeweg in Hoogerheide.

Supermarkt

Belangrijkste verschil tussen de oude en de nieuwe winkel is dat de nieuwe 400 vierkante meter groter is dan de oude winkel. “Op de Haviksberg vindt u straks compleet nieuwe afdelingen, nieuw assortiment en nieuwe service”, zegt supermarktmanager Marc Weijts. Ook het parkeren bij de winkel wordt volgens hem eenvoudiger.

Dry Misting

Zie je in de nieuwe winkel mist hangen boven het groente en fruit? Dat kan kloppen. Dit is dan afkomstig van het dry misting systeem. “Door de toepassing van dit systeem blijft groente en fruit langer vers. Dit leidt tot minder verspilling”, aldus Ah over het systeem dat puur op water werkt.

Hagelslagtap

Bijzondere nieuwigheid in de winkel is een hagelslagtap. Hier kun je een bakje van je favoriete hagelslag vullen. Mixen is ook mogelijk! Even verderop is de afdeling waar je zelf een groot of klein bakje bonbons kunt uitkiezen.

AH feiten en cijfers

Als supermarkt is Albert Heijn zijn klanten al 130 jaar van dienst. Albert Heijn heeft in Nederland ruim 880 winkels en circa 80.000 werknemers, waarmee het een van de grootste werkgevers in Nederland is. In België heeft Albert Heijn 42 winkels. Klanten hebben bij Albert Heijn een grote keuze in A-merken en eigen merk waaronder het Albert Heijn huismerk, AH Excellent, AH Biologisch en AH BASIC. De winkels worden beleverd vanuit twee landelijke en vier regionale distributiecentra.

Reacties

article
9204
Dit kun je verwachten van de nieuwe Albert Heijn supermarkt in Hoogerheide
Aan de Haviksberg in Hoogerheide is sinds deze week een nieuwe Albert Heijn supermarkt gevestigd.
https://woensdrecht.nieuws.nl/albert-heijn-haviksberg-hoogerheide/
2018-09-12T10:10:37+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/384/2018/09/10112625/20180910-ah-havikberg2.jpg
Hoogerheide