Adverteren in deze tijd heeft wel degelijk zin

Foto:

Het dagelijkse Woensdrechtse nieuws en alle updates rondom het coronavirus trekt steeds meer lezers naar Woensdrecht Nieuws.

Ruim 35.000 pageviews

We merken op onze website en op onze social media een duidelijke toename van het aantal lezers. Dat was in januari en februari al duidelijk te merken, maar in maart werd een record aantal pageviews geregistreerd van ruim 18.000. In het eerste kwartaal van 2020 werden in totaal ruim 35.000 pageviews geregistreerd op Woensdrecht Nieuws!

Begin nu met adverteren!

Wil je de naamsbekendheid van je bedrijf juist in deze tijden extra vergroten? Dan is dit het moment om bij consumenten blijvend onder de aandacht te komen en te blijven. Want nu adverteren betekent na de crisis een voorsprong op de concurrentie. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Woensdrecht Nieuws tegen een concurrerende prijs! Bel daarom nu met Chatura Pijs, Salesmanager Nieuws.nl voor meer informatie. Je kunt hem bellen op telefoonnummer 06-36115348 of mail naar: [email protected]

Reacties