Je kunt me gerust een geheim vertellen [morgen ben ik het toch weer vergeten]

Foto:

In samenwerking met de gemeente Woensdrecht en Matzer theaterproducties is BWI in de gelegenheid om de voorstelling Je kunt me gerust een geheim vertellen naar Hoogerheide te halen.

Een moeder raakt haar kompas kwijt. Haar kind gaat op zoek naar de gebruiksaanwijzing. In de mist, in de hilariteit, in het verdriet en soms ook in de wanhoop. Ergens in een tijdmachine vinden ze elkaar en komen ze dichter bij elkaar dan ooit.

Je kunt me gerust een geheim vertellen [morgen ben ik het toch weer vergeten] is een hoopvolle theatervoorstelling; geschreven door regisseur Madeleine Matzer en gespeeld door Juul Vrijdag.

In samenwerking met de gemeente Woensdrecht en Matzer theaterproducties is BWI in de gelegenheid om deze prachtige voorstelling naar Hoogerheide te halen. De theatervoorstelling is dinsdag 19 oktober 2021 te zien in Het Kloosterhof (Huijbergseweg 3b te Hoogerheide). De middagvoorstelling vindt plaats om 14:00 uur en de avondvoorstelling om 19:30 uur. Na beide voorstellingen zal er een nagesprek plaatsvinden.

‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’ is interessant voor iedereen die iemand in zijn omgeving kent met dementie, mantelzorgers, professionals en studenten.

Je kunt jezelf aanmelden via: 0164 672 049 of https://www.bwiwoensdrecht.nl/evenementen.

Heb je vragen of behoefte aan verdiepende informatie? Je kunt bij de BWI terecht. Bel 0164 672 049 en vraag naar Lenny Winkel of Tessa Prop.

Cookieinstellingen