28 Januari, Prinsebal Ostrecht

Foto: Carnavalsstichting d'OSSEKOPPE

Op zaterdag 28 januari vindt het Prinsebal Ostrecht plaats in in de Harmoniezaal te Ossendrecht.

Op 11 november hebben heel wat carnavalsvierders in Eetcafé Boulevard Ossendrecht de bekendmaking en installatie van Prins Zjim I en Nar Luukske meegemaakt. Ook hebben wij de carnavalsvierders weer kennis laten maken met het nieuwe motto “Da klinkt as meziek in oos woore”.

De 11/11-viering was een mooie start van het carnavalsseizoen, maar het carnavalsfeest breekt vanaf zaterdag 28 januari pas echt los met het Prinsebal, waar alle Osse en Koeie van Ostrecht het 63e carnavalsseizoen van Ostrecht zullen openen. Op die dag verwelkomt de carnavalsstichting graag alle carnavalsliefhebbers vanaf 20:00 uur in de Harmoniezaal te Ossendrecht. Prins Zjim I en Nar Luukske zullen het nieuwe carnavalslied aan alle carnavalsvierders van Ostrecht voordragen en ook het carnavalsmotto zal dan op een toepasselijke manier worden uitgedragen. Vanaf die dag is ook de carnavalsvlag te koop in verschillende winkels van Ossendrecht en wordt er gestart met de verkoop van het nieuwe schildje.

In de daarop volgende drie weken komen de verschillende voorbals van buurtschappen en verenigingen aan de beurt. Daarna breekt het echte carnavalsfeest los tijdens de vier carnavalsdagen dat begint op zaterdag 18 februari 2023.

Cookieinstellingen