24 November, Sinterklaas-voorstelling bij Podium Kloosterhof

Foto: Jan Krijtenburg

Rommel de bommel, wat een gestommel! Wie zou dat toch zijn? Pietengroep Woehoo en feestband Sjooloos zijn ook dit jaar met een mooie sinterklaasvoorstelling te zien in MFC Kloosterhof.

De Sint brengt een feestelijk bezoek aan de theaterzaal. Deze spetterende show brengen de Pieten en Sjooloos in samenwerking met Podium Kloosterhof.

Dit is een leuke voorstelling speciaal voor alle kinderen van de gemeente Woensdrecht en hun (groot)ouders. Elk jaar is het een groot feest en ook nu zullen de Sint en zijn Pieten de kleine en grote kinderen verrassen. De Pieten heten het ‘Hooggeëerd publiek’ van harte welkom! Daarna zal blijken dat de Sint heel wat te stellen heeft met al zijn Pieten. Kom genieten van een vrolijke en muzikale sinterklaasvoorstelling vol grappige situaties, ondeugende Pieten en natuurlijk een lieve Sinterklaas.

Er zijn twee voorstellingen. De eerste voorstelling begint om 13.00 uur en de tweede om 15.00 uur.

De Sint hoopt dat alle kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s naar deze geweldige voorstelling komen. Dit wil je toch zeker niet missen?

Praktische informatie

Entree: € 3,00 (geen pauzedrankje)
Het Winkelhart Hoogerheide biedt het tweede kaartje gratis aan dus nu 2 kaartjes voor de prijs van 1 (2 kaartjes voor € 3,00).
Kaarten: MFC Kloosterhof en Primera Niels van Elzakker
Telefonische informatie: 0164-620221
Locatie: MFC Kloosterhof, Huijbergseweg 3b, 4631 GC Hoogerheide

Reacties