Ravage en gewonden na ernstig ongeval in Ossendrecht

Foto: Jan

In het buitengebied van Ossendrecht zijn een tractor en een personenauto hard op elkaar geklapt met twee gewonden en een ravage als gevolg.

Ongeval Ossendrecht

Donderdagmiddag rond half vijf botsten een Belgische Ford Mondeo en een John Deer tractor op de kruising van de Middelstraat en de Molenbosstraat. Het gevolg was een tractor die op z’n kant in de berm lag en een Ford Mondeo die een eind verderop ondersteboven lag.

Ongeval Ossendrecht

Toen de toegesnelde brandweer ter plaatse kwamen bleken de slachtoffers, één inzittende in de auto en de bestuurder van de tractor, al uit de behoorlijk beschadigde voertuigen gekomen te zijn. Wel waren beide bestuurders gewond maar over de aard en ernst van de verwondingen is nog niets bekend.

Ongeval Ossendrecht

Zowel de smalle Middelstraat als de Molenbosstraat in het buitengebied van Ossendrecht zijn 60 km wegen. Helaas lijkt dat voor de kruising van de Middelstraat en de Molenbosstraat in veel gevallen te snel. Omwonenden melden dat op dit kruispunt wel vaker ongevallen voorkomen.

Reacties