Brandweer vast met lekke band na bestrijden aangestoken brand

Foto: Woensdrecht.nieuws.nl

OSSENDRECHT – Een brandweerwagen kwam zondagmiddag vast te zitten met twee lekke banden op een bospad in het bos achter de politieacademie. Ze waren uitgerukt vanwege een bosbrand.

De melding van de natuurbrand kwam rond kwart voor drie ’s middags binnen bij de brandweer. Daarop werden meerdere wagens uit Woensdrecht, Ossendrecht en Bergen op Zoom gestuurd naar het bos bij de politieacademie aan de Pannenhoef in Ossendrecht.┬áDe brandweer had de bosbrand snel onder controle. Volgens politieagenten ter plaatse is er waarschijnlijk sprake van brandstichting.

Nadat de brand bestreden was gingen de meeste brandweervoertuigen weer terug naar de kazerne. Dat gold niet voor een voertuig van de brandweer Woensdrecht. De brandweerwagen liep twee lekke banden op tijdens het rijden over de bospaden achter de politieacademie.

Reacties