17 Oktober, Nol Havens met ‘Doe mij maar alles’ bij Podium Kloosterhof

Foto: Jan Krijtenburg

Zaterdag 17 oktober kunt u in het Kloosterhof Theater genieten van een optreden van Nol Havens met al zijn bekende liedjes.

Bekende liedjes

Dit is een prachtig theaterconcert waarin alle bekende liedjes van Nol Havens voorbijkomen: Eén kopje Koffie, Suzanne… Suzanne… ik ben stapelgek op jou, Oude liefde roest niet, Als ze lacht dan lacht ze echt enzovoort. Verwacht ook nieuwe liedjes en veel mooie verhalen, soms met een traan maar meestal met een gulle lach.

Nol Havens zingt en speelt liedjes uit zijn eigen repertoire. Veel meegemaakt en veel te vertellen. Hij neemt u mee langs 36 jaar VOF de Kunst. Herinneringen en herkenbaarheid. Zijn beste liedjes, mooie en ook zware tijden. Met twee benen terug op de grond na het overlijden van zijn vrouw, zijn ouders, zijn zus en zijn beste vriend. Het bracht veel veranderingen en verdriet met zich mee.

En wat vond hij nou van dat succes als nuchtere Brabander? Hij zal het u allemaal vertellen en u mag vragen stellen over alles én u mag meezingen als u de behoefte voelt. Een bijzondere, herkenbare avond met prachtige muziek en mooie verhalen.

Corona maatregelen

In dit unieke en intieme theaterconcert is slechts plaats voor dertig bezoekers. Daarmee volgt Podium Kloosterhof de nieuwe coronaregels.

Praktische informatie

Toegang: € 19,00 (geen consumptie)
datum: zaterdag 17 oktober
Tijd: 20.15 uur
Kaarten: www.podiumkloosterhof.nl
Telefonische informatie: 0164-620221
Locatie: MFC Kloosterhof, Huijbergseweg 3b, 4631 GC Hoogerheide

Reacties