15 Oktober, Huis van Morgen presentatie voor mantelzorgers

Foto: Archief

Op donderdag 15 oktober komt Margo Emmen in MFC de Drieschaar vertellen over het Huis van Morgen voor mantelzorgers.

Informatieve bijeenkomsten voor mantelzorgers

Brede Welzijnsinstelling Woensdrecht (BWI) organiseert regelmatig informatieve bijeenkomsten voor mantelzorgers. We bieden een zo breed mogelijk aanbod aan zodat we alle mantelzorgers kunnen informeren over thema’s die voor hen belangrijk zijn.

Op donderdag avond 15 oktober 2020 komt Margo Emmen vertellen over het Huis van Morgen. De zorg verandert en dat vraagt om nieuwe oplossingen, om nieuwe producten en diensten die er voor zorgen dat je langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen.

Huis van Morgen

Het Huis van Morgen is er voor iedereen die op de hoogte wil blijven van nieuwe producten en diensten binnen de zorg gericht op preventie en zelfzorg. Nieuwe zorgtoepassingen moeten ingezet worden op die plekken waar het nodig is en dat is bij de mensen thuis. Met deze producten voelen zij zich veiliger, minder eenzaam, gezond en mobieler. Zorginnovaties verhogen de kwaliteit van leven en welzijn. Daarom is het belangrijk dat burgers en mantelzorgers hiervan op de hoogte zijn. Het Huis van Morgen zorgt hier voor.

Praktische informatie

Donderdag 15 oktober
19.30 – 21.30 uur
MFC de Drieschaar
De Ploeg 11
4641 TH Ossendrecht

Aanmelden via de website van BWI: www.bwiwoensdrecht.nl/evenementen of bel naar 0164 672 049
Voor informatie kun je terecht bij Lenny Winkel (coördinator mantelzorg)

Reacties