15 December, ATB-toertocht van WTC Woensdrecht

Foto: Jan

Zondag 15 december organiseert wielertoerclub Woensdrecht voor de 28e maal een ATB-toertocht in de bossen van de gemeente Woensdrecht.

Inmiddels al weer voor de 28e keer organiseert WTC Woensdrecht op zondag 16 december een ATB toertocht in de bosrijke omgeving van de Gemeente Woensdrecht. Met de nodige hoogteverschillen van de Brabantse Wal en mooie singletracks afgewisseld met brede bospaden kan iedere recreatieve en fanatieke fietser zijn/haar hart ophalen. De keuze is uit 4 verschillende afstanden van 25, 35, 50 en 60 kilometer.

Bij de finish is tot 13:00 uur de mogelijkheid om je fiets af te laten spuiten en er zijn kleedkamers beschikbaar waar ook een warme douche genomen kan worden tevens is er een bewaakte fietsenstalling. Onderweg krijgen de deelnemers een warm of koud (sport) drankje met een koek en banaan aangeboden.

Voorzitter Louis Hazen “Wij hopen dat we net als voorgaande jaren weer veel fietsers uit België en Nederland welkom mogen heten in het mooie Hoogerheide in West-Brabant”.

Inschrijven is van 08.00 tot 10.30 uur mogelijk in de kantine van voetbalclub METO aan de Huijbergseweg 76 in Hoogerheide. De inschrijfkosten bedragen 5 Euro, kinderen tot 12 jaar gratis.
Voor verdere informatie: Bestuur WTC Woensdrecht 06-22495872

Reacties