12 Juni, openbare vergadering Dorpsplatform Hoogerheide

Foto: Jan Krijtenburg

Het Dorpsplatform kern Hoogerheide houdt op 12 juni een openbare vergadering over de woning ontwikkeling in Hoogerheide.

Voor deze vergadering heeft het dorpsplatform vier sprekers uitgenodigd te weten, Koen van Haaren van de woningstichting Woensdrecht, Rainier Schuurbiers en Thierry de Heer wethouders van de Gemeente Woensdrecht en Sven Willemsen ambtenaar van de Gemeente Woensdrecht.

Koen van Haaren zal het gaan hebben over de plannen van de Woningbouwstichting in de kern Hoogerheide. Waar kunnen jongeren op rekenen? Wat staat er op stapel voor ouderen? Wat gebeurt er voor mensen met een smalle beurs? Hoe staat het met de wachtlijst, hoe functioneert die wachtlijst, enz.

Rainier Schuurbiers en Thierry de Heer zullen het gaan hebben over het beleid van de Gemeente Woensdrecht. Wat is het woningbeleid van de Gemeente t.a.v. statushouders, arbeidsmigranten, starters jongeren en ouderen.

Sven Willemsen heeft zich bezig gehouden met de omgevingswet die een aantal procedures rond bijvoorbeeld woningbouw heeft vervangen. Waar mag er wel en niet gebouwd worden?
Wordt het eenvoudiger als je iets aan je woning wilt veranderen?

Iedereen die in dit onderwerp geïnteresseerd is , is van harte welkom op onze openbare vergadering van 12 juni om 19.30 in Boove en Beneeje, Raadhuisstraat 139 in Hoogerheide.

Cookieinstellingen