11 September, Mannen van Naam met ‘De Duivelsbrug’ bij Podium Kloosterhof

Foto: Jan Krijtenburg

Op vrijdag 11 september om 20.15 uur begint de voorstelling ‘De Duivelsbrug’ van Mannen van Naam in het Kloosterhof Theater.

Deze voorstelling moest op zaterdag 14 maart geannuleerd worden om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Mannen van Naam

Ad Grooten, Ton Smulders en Wilbert van Duinhoven stonden aan de basis van Pater Moeskroen. Ze zijn geen onbekenden voor de bezoekers van Podium Kloosterhof. De vorige keer traden ze samen met Sylvia Houtzager (ex-Flairck) in Hoogerheide op.

Met hun sympathieke presentatie creëren de mannen een huiskamersfeer waarin ze moeiteloos schakelen tussen hilarische grappen en kleine persoonlijke liedjes. Maar net zo gemakkelijk zetten ze een opzwepende Keltische folkdeun in. Daarvoor brengen de mannen een keur aan instrumenten mee, waaronder een heleboel snaarinstrumenten, fluiten, een accordeon en doedelzak.

De Duivelsbrug

Tussen de nummers door vertelt zanger-verteller Ton Smulders het verhaal van De Duivelsbrug, muzikaal ondersteund door zijn kompanen Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven. Een spannende oude sage die nog steeds actueel blijkt te zijn. Die als spiegel dient: was alles wel zo anders vroeger? Gaat het nu beter of juist slechter met ons? En hoe staat het met ons morele kompas? Zal dat ons wel veilig over de Duivelsbrug leiden? Alles wordt duidelijk! Kom het meemaken en geniet van de verhalen en prachtige muziek!

Praktische informatie

Datum: 11 september 2020
Tijd; 20:15 uur (zaal open: 20:00 uur)
Entree: € 18,00
Kaarten: www.podiumkloosterhof.nl
Telefonische informatie: 0164-620221
Locatie: MFC Kloosterhof, Huijbergseweg 3b, 4631 GC Hoogerheide

 

Reacties