10 september, Lukas Lelie in Kerk Attenhoven in Hoevenen (B)

Lucas Lelie
Lucas Lelie
Foto: Jef Boes

Op zaterdag 10 september zal Lukas Lelie weer zorgen voor een mitraillettevuur aan grappen in de Kerk Attenhoven in Hoevenen, net over de grens in België.

Tweede solo zaalshow

‘Kwestie van Smaak” is de tweede solo zaalshow van Lukas sinds “Ik Doe Mijn Best”. Daarnaast werkt hij al jaren voor De Ideale Wereld en leerde hij Vlaanderen anders naar de koekenrayon kijken dankzij zijn populaire YouTube-reeks “Standaard Koekhandel”.

Eten

Veel mensen hebben de afgelopen jaren tijd gehad om na te denken wat ze willen doen met hun leven, waar ze blij van worden en wat ze kunnen missen. Niet zo bij Lukas Lelie. Hij weet al lang waar hij blij van wordt: eten. En dat is ook dit jaar niet anders.

Soms stelt hij zich vragen die zijn eetlust verstoren, maar die probeert hij dan snel af te ronden met: “Maar ja, dat is natuurlijk een kwestie van smaak.” Omdat Lukas niet graag alleen eet op tournee, neemt hij comedian Edouard De Prez mee als vaste support act.

Over Edouard De Prez

Edouard De Prez is een Gentse comedian die sinds 2014 de Vlaamse podia afschuimt met scherpe observaties en hilarische gekscheringen. Hij ontmantelt algemeen aanvaarde wijsheden en biedt nieuwe perspectieven op het moderne leven.

Naast zijn podiumwerk presenteert hij Palaver, een comedy-podcast waarin hij wekelijks palavert met een van zijn comedy-vrienden. Palaver won in 2019 een Cutting Edge Award in de categorie radio/podcast. In een vorig leven maakte Edouard furore als comedy-rapper Jérome met Youtube-hitjes zoals ‘Gele Fiets’ en ‘Doe Een Dutje’.

Praktische informatie

TRY OUT van LUKAS LELIE support act Edouard De Prez
Datum: 10 september
Tijd: Deuren gaan open om 19.30 uur, de voorstelling start om 20:00 uur
Locatie: Kerk Attenhoven, Blokweg 131 Hoevenen
Toegang: € 12,- (In de voorverkoop € 10,- Senioren/EDC/studenten -2 euro korting
UITPAS: Kansentarief UiTPAS 2 euro en uiteraard kan iedereen met een Uitpas ook punten sparen
Organisatie Cultuurraad en Cultuurdienst Stabroek
Reserveren via mail naar [email protected]
Informatie: Cultuurdienst +32(0)3 210 11 75 gsm +32(0)499 80 89 11

Cookieinstellingen